The Great Oceaan Walk

Ocean Great Ocean walk

Ga je binnenkort naar Australië op rondreis? Vergeet zeker niet om de route langs The Great Ocean Road te rijden en als je dan nog meer tijd hebt, is het zeker een aanrader om de The Great Ocean Walk te lopen. Waar je echt kennis maakt met de natuur en dieren en dingen ziet die je nooit eerder hebt gezien?

Voor wanneer u een echte natuurliefhebber bent is The Great Oceaan Walk de perfecte wandeltocht. Deze tocht brengt je langs de Westkust van Victoria in het zuiden van New South Wales. The Great Oceaan Walk is een variant op de “The Great Oceaan Road”, een populaire route waar je de tocht met auto’s rijdt. The Great Ocean Walk haalt je uit de auto en laat je kennis maken met de natuur, waar je onder andere koala’s en zeeleeuwen tegenkomt. Ook kom je langs de eeuwenoude bomen in de bossen.

Deze tocht brengt je langs de hoogtepunten van de Great Ocean Roas, zoals de wereldberoemde Twelve Apostles, een statige en reusachtige rotspartij die midden in de oceaan staat. Wat wellicht de meest gefotografeerde rotsen ter wereld zijn.

 

Voordat je naar Australië gaat is het wel belangrijk dat je een Eta Formulier aanvraagt. Anders kom je namelijk Australië niet binnen