GPS & APP

Op pad met gps-navigatie is helemaal in! Niet alleen tijdens het wandelen, maar ook op de fiets. Wandelgids Tineke verwelkomt u graag als groep. 

Niet alleen om er met u persoonlijk op uit te trekken, maar ondermeer ook om te informeren over de vele navigatie mogelijkheden. Het natuurgebied Het Reestdal is ook dé plek om hier met volle teugen van te genieten…

U kun dit natuurlijk individueel ondernemen of er met een groepje op uit trekken. Een voorkeur voor deze GPS-arrangementen? Laat u informeren…

A: GPS natuurwandelen in het Reestdal; een grensoverschrijdende rondwandeling van 8km met opdrachten door de provincie Overijssel en Drenthe. Informeer u via Vakantie in het Reestdal, dé site voor toerist en ondernemers.

B: Educatief Schatzoeken in De Haardennen; een bijzondere belevenis door het prachtige natuurreservaat De Haardennen vanaf Camping Si-An-An in Balkbrug (Ov).

C: Geocache Reestdal: vanaf Camping Si-Es-An kun je individueel of per groep(10-25) starten met een prachtige natuurwandeling door het Reestdal. Informeer vooraf naar de mogelijkheden. Geen gps-navigatie ter beschikking? Een bruikleen navigatie is mogelijk! KLIK HIER u te informeren over het hoe en wat over Geacaching. Het eeuwenoude Reestdal is ook dé plek bij uitstek om unieke gps-activiteit over spannende paadjes mogelijk te maken.

Op zoek naar persoonlijk advies voor uw GPS navigatie en/of workshop gevorderden?
KLIK HIER voor informatie en/of de aanmelding Workshop GPS Wijzer elders in Nederland.
Zoekt u een duidelijke handleiding voor uw GPS apparaat? Dan is GPS Wijzer hét boek!

Liever op pad met een ROUTE-APP?
LANDSCHAP OVERIJSSEL heeft al verschillende wandel- en fiets-apps online!
Het Drentse Landschap publiceert cultuurhistorische routes via ANNO-DRENTE.NU